skip to Main Content

Moderna Fémfalas medence (föld feletti és süllyesztethető is)

222 835 Ft624 409 Ft + ÁFA

Acélköpenyes medence

A szabadság érzése egész nyáron át

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ha egy stresszes munkanapnak vége örül az ember a munkaidő utáni szabadidőnek, vagy a jól megérdemelt hétvégének. Mi is lehetne szebb, mint az óceán mély, kéklő vízébe merülni, a Csendes- óceán makulátlan szépségét érezni vagy az Északi- Jeges-tenger frissítő eleganciáját élvezni. A mi acélköpenyes medencénkkel ezt a szabadságérzetet közvetlenül haza viheti a kertéjbe, ahol az álmai valósággá válhatnak, napról napra, hétről hétre.

A medence acélköpenye mindkét oldala tűzben edzett, belül védőlakkal, kívül műanyaggal védett, így megakadályoz mindennemű sérülést, rongálódást.

Ne fecséreljen el felesleges gondolatokat medencéjének időjárás állóságára, mert az acélköpenyes medence sokoldalú: a belső PVC –fólia UV- álló és fagyálló is egyben.  Extraként megkaphatja álommedencéje fóliagaranciáját. Az úszómedencét gyorsan és könnyen fel lehet építeni és itt mi egy lépéssel tovább is megyünk. Ha évek múlva mégis fóliacserére lenne szüksége, a telepített korlátok alapján gyorsan elintézhető. Ön már most felesleges kiadásokat, munkát és idegességet spórol meg. A mi acélköpenyes medencéink a szó legigazabb értelmében „egy kerek dolog”-ot jelentenek, emiatt Ön különböző modellek közül válogathat.

 A medencék különböző mélységben állnak rendelkezésre, a modellek szabadon felállíthatók vagy a földbe süllyeszthetők.

 

Kérjük használat előtt olvassa el a használati utasítást
A kép a valóságtól eltérhet

További információk

Tömeg N/A
Márka

hobby pool

Méret

3,5 x 0,9 m, 4,0 x 1,2 m, 4,5 x 0,9 m, 6,0 x 1,2 m

Back To Top