skip to Main Content

GLADIATOR ELITE 14,0 T 427x76x15 cm (2022)

254 331 Ft + ÁFA

Cikkszám: AQSUP734 Kategóriák: ,

Leírás

Touring ELITE túra-versenydeszka nagyobb súlyú evezősök számára, lendületes dizájnnal. A deszka elején csomagrögzítési lehetőséggel, elúl-hátul hordozófogantyúval.

A GLADIATOR ELITE sorozatának legnépszerűbb deszkái, melyek ötvözik a sportosságot, a dizájnt és a prémium kiegészítőket.

A GLADIATOR sup deszkák magasra tették a mércét.

Az alkalmazott gyártási technológia, az alapanyagok és a formatervezés is a prémium kategóriájú deszkákhoz hasonló, azonban továbbra is megtartották kedvező áraikat. A sorozatok kialakítását a riderek igényeihez igazították, így a felszereltség, a méret és a dizájnvariációk között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb deszkát.

A Gladiator deszkák egyik legnagyobb előnye, hogy 26 PSI nyomásig terhelhetőek, ami azt jelenti, hogy ha az ajánlott 17 PSI nyomásra fújjuk fel őket, akkor bőven marad puffer, ami megvédi a supot a hőmérsékletváltozásból eredő túlnyomástól, például amikor a deszka kint van a napon, vagy hideg vízbe merül.
Természetesen minden sup szettben kapható, az összes szükséges kiegészítővel és megfelelő méretű kényelmes hordtáskával együtt.
A gyártó 3 év jótállást vállal a deszkákra.

Az ELITE egy SUP kategória azok számára, akik nem ismernek kompromisszumokat és csak a legmagasabb minőségű kiegészítőkkel érik be.

A deszka belseje két­rétegű CWDS belső szövetszerkezet (Race: háromrétegű), a külső borítása MSL két­rétegű PVC, ­triplafalú élmerevítéssel, jó tapadást biztosító, Gator EVA állófelülettel. 15%-kal könnyebb, mint a hagyományos Drop Stitch deszkák.

Csatlakozz a Gladiator ELITE tulajdonosok klubjához, és evezz egy minden tekintetben csúcs deszkán!

Kiegészítők – Gladiátor tartozékok

  • SUP deszka,
  • 1 db központi US túraszkeg,
  • 100% karbon háromrészes evezőlapát,
  • biztonsági kötél bokapánttal,
  • kétutas pumpa,
  • javítókészlet,
  • gurulós hátizsák

További információk

Tömeg 25 kg
Márka

Gladiator Elite

Back To Top