skip to Main Content

GLADIATOR ORIGIN 12.6S SUP 384x76x15 cm (2022)

140 945 Ft + ÁFA

Cikkszám: AQSUP718 Kategóriák: ,

Leírás

Gyors túradeszkák haladó evezősök, könnyű súlyú túrázók számára. Elől-hátul csomagrögzítési lehetőséggel, plusz hordozófogantyúval.

Gyors evezésekre, túrakalandokra kialakított stabil deszka, hegyes orrkiképzéssel és iránytartó túraszkeggel.

A GLADIATOR sup deszkák magasra tették a mércét.

Az alkalmazott gyártási technológia, az alapanyagok és a formatervezés is a prémium kategóriájú deszkákhoz hasonló, azonban továbbra is megtartották kedvező áraikat. A sorozatok kialakítását a riderek igényeihez igazították, így a felszereltség, a méret és a dizájnvariációk között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb deszkát.

A Gladiator deszkák egyik legnagyobb előnye, hogy 26 PSI nyomásig terhelhetőek, ami azt jelenti, hogy ha az ajánlott 17 PSI nyomásra fújjuk fel őket, akkor bőven marad puffer, ami megvédi a supot a hőmérsékletváltozásból eredő túlnyomástól, például amikor a deszka kint van a napon, vagy hideg vízbe merül.

Természetesen minden sup szettben kapható, az összes szükséges kiegészítővel és megfelelő méretű kényelmes hordtáskával együtt.
A gyártó 3 év jótállást vállal a deszkákra.

Origin, ahol minden SUP-os álma kezdődik.

Egy komoly, belépő szintű deszka, mely alapanyagában (1000 denes drop stitch belső szövetszerkezet + MSL kétrétegű PVC külső borítás, duplafalú élerősítéssel, jó tapadást biztosító, krokodilbőr mintás, Gator EVA állófelülettel) a prémium termékekhez hasonló, de mégis elérhető áron. A szettek az olcsóbb piaci termékektől eltérően magas minőségű komponenseket tartalmaznak.

Gladiator Origin technológia

Kiegészítők – Gladiátor tartozékok

  • SUP deszka,
  • 1 db központi US túra szkeg,
  • üvegszál-nylon háromrészes evezőlapát,
  • biztonsági kötél bokapánttal,
  • kétutas pumpa,
  • javítókészlet,
  • hátizsák

További információk

Tömeg 25 kg
Márka

GLADIATOR ORIGIN

Back To Top