skip to Main Content

BABY POOL 5×20 ml

1 417 Ft + ÁFA

Alkalmazása: Feltöltés előtt alaposan tisztítsuk ki a medencét. 1000 liter vízhez 1 db 20 ml tasak hozzáadása szükséges, a tasak tartalmát egyenletesen osszuk szét a medence vizében. Ez a mennyiség 1 héten át tisztán tartja a medence vizét, ezután a víz cseréje szükséges.

Gyermek medence és pancsoló víz kezeléséhez. Klórmentes, szagtalan, gyorsan oldódó, bőrbarát vízkezelőszer.Hatékonyan gátolja az algák és gombák szaporodását.Egyszerűen használható, 20 ml-es tasakokba töltött folyadék, nem kell mérni az adagokat. Teljesen habzásmentes, pH semleges.

Cikkszám: BBP002 Kategóriák: ,

Leírás

KLÓRMENTES

– ideális megoldás kis gyermekek pancsoló medencéjéhez

– folyékony, teljesen habzásmentes, pH semleges

– gátolja a vízben az algák elszaporodását

Alkalmazása: Feltöltés előtt alaposan tisztítsuk ki a medencét. 1000 liter vízhez 1 db 20 ml tasak hozzáadása szükséges, a tasak tartalmát egyenletesen osszuk szét a medence vizében. Ez a mennyiség 1 héten át tisztán tartja a medence vizét, ezután a víz cseréje szükséges.

Figyelmeztető mondat:

H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok:

P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P391 A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően.

Tartalom: Dimetil-hidroxi-propil-ammónium-klorid 7%

 

 

Kérjük használat előtt olvassa el a használati utasítást
A kép a valóságtól eltérhet

További információk

Tömeg 1 kg
Márka

Pontaqua

Back To Top