skip to Main Content

AQUFLOCK EXTRA 25 KG

9 449 Ft + ÁFA

Családi úszómedencék esetében a szűrőhatás fokozása érdekében 10 m3 vízhez 50 – 100 ml vegyszert működő vízforgató mellett a szkimmerbe vagy a medence több pontján a vízbe öntünk. Algaképződés esetén alkalmazzunk sokkoló klórozást. Erre a GYORSAKLÓR-t használjuk a dobozán lévő utasítás szerint.

Kanna betétdíja: 2500 Ft+Áfa(27%)

Személyes átvétel

VAGY ! A terméket egyedi szállítással szállítjuk : 50 kg-ig : 3500 Ft+ÁFA , 100 kg-ig : 9.900 Ft +ÁFA

Cikkszám: FLO255 Kategóriák: ,

Leírás

Semleges kémhatású folyékony magas koncentrációjú pelyhesítő szer, mely széles pH-spektrumban fejti ki hatását. Folyékony pelyhesítő, széles pH érték spektrummal. Használata megszünteti a medencevíz zavarosságát. Pelyhesítő hatása 6,5-7,2 pH között kedvező, igen gyorsan nagy pelyheket képez. Töményen használandó Alkalmazása: Családi úszómedencék esetében a szűrőhatás fokozása érdekében 10 m3 vízhez 50 – 100 ml vegyszert működő vízforgató mellett a szkimmerbe vagy a medence több pontján a vízbe öntünk. Hatóanyag: poli-alumínium-klorid Kiszerelés: 25 kg

A pH-t MINUSZAPH vagy PLUSZAPH segítségével állítsuk be 7,2 – 7,6 közé. 1 – 2 óra vízforgatás után a normál adag 2 – 3 szorosát kell adagolni ALGAÖL https://pecsaqua.hu/uzlet/vegyszerek/alga-elleni-termekek/algaolo/ vagy DEZALGA  https://pecsaqua.hu/uzlet/vegyszerek/alga-elleni-termekek/dezalga/algaölő szerből.

Ha a víz nem tisztulna ki, két nap múlva ismételje meg a vízforgatást, ülepítést. A leülepedett szennyeződést ürítő állásba kapcsolt porszívóval eltávolítjuk.

Hatóanyag: poli-alumínium-klorid.

Kanna betétdíja: 2500 Ft+Áfa(27%)
Kérjük használat előtt olvassa el a használati utasítást
A kép a valóságtól eltérhet

További információk

Tömeg 25 kg
Márka

Pontaqua

Back To Top